De Schrijverspen is terug en ik heb de eer om deze vernieuwde eerste editie te mogen verzorgen. Inmiddels gaan we alweer het 9e zaalvoetbalseizoen in. Met dit jaar wederom een 4e team. Het nieuwe team, dat ik hierbij van harte welkom heet, heeft in de eerste 2 wedstrijden gelijk van zich doen spreken (8-11 verlies en 11-7 winst).

8 mooie jaren

Halverwege vorig seizoen zijn we van ZVV De Bolster overgegaan naar ZVV De Slingerij. Het waren 8 mooie jaren waarin we veel hebben meegemaakt, zowel binnen als ook buiten de lijnen. Zo zijn we o.a. naar Terschelling geweest en de Horecava en hadden we het “rad van de Bolster” en het welbekende “schaaltje bier” (voor het team met de grootste overwinning).

Inmiddels zijn we uitgegroeid in een echte, hechte vrienden-vereniging ook weer zowel binnen als buiten de zaal. Getuige ook de vele oud spelers die toch lid blijven van onze vereniging. Dit jaar hebben we ook weer onze heuse “angst-gegners” en scheidsrechters (in Zuidlaren was er weer één!).

Goede start

Inmiddels zijn we goed van start gegaan in De Slingerij (met dank aan Peter en Rob) en hebben we inmiddels met dank aan BuyWays een eigen internetsite (www.zvvdeslingerij.nl). Hier staan o.a. de Schrijverspen die steeds naar een ander wordt doorgegeven, eventueel wedstrijdverslagen en natuurlijk onze sponsors.

De meeste leden zijn zelf al lid van de “Club van €25” Hierbij doe ik een oproep aan alle leden om zoveel mogelijk mensen voor de club te strikken (denk bijvoorbeeld aan familie of buurtwinkels waar je vaak komt). Dit komt allemaal direct ten goede aan de clubkas. Dat kan weer leiden tot contributie-verlaging en andere leuke dingen zoals de “Bingo-avond” en het eigen “clubtoernooi” (welk team is dit jaar het sterkste?) Voor meer informatie kun je je wenden tot de sponsorcommissie (Marcel Niemeijer, Jan Aalfs, Jan Tebbens, Stein Rensen) of een ander bestuurslid.

Kortom het gaat de goede kant op met de ZVV de Slingerij! Volgend jaar komt er waarschijnlijk een 5e team bij en hebben we al een balletje opgegooid bij een damesteam.

Ik wens iedereen een sportief seizoen en veel gezelligheid in de Slingerij. Wellicht komt het “schaaltje bier” weer terug (Rob, Peter?).

Stein Rensen

De volgende schrijverspen gaat naar Marcel Niemeijer

Reacties zijn gesloten.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren