Een woordje

5 jaar geleden werden 8 jongens, waaronder ik, lid van ZVV De Bolster. We werden daar het vierde en maakten van Café De Bolster onze stamkroeg. We waren nieuw in een kroeg waar jongens met namen als Tino, Aalfs en Massi achter de bar stonden. We vielen met de neus in de boter; de vereniging bestond 5 jaar. Dat moest gevierd worden.

Afslag Tolbert

Vijf jaar later en vijf kroegbazen later was er weer een feestje. Namens ZVV De Slingerij organiseerde een vijfkoppige activiteitencommissie een feest ter ere van het 10-jarig jubileum van de ZVV. Peter en Rob, de mannen die de vereniging naar Café De Slingerij haalde, verzorgden een A1-lokatie en een barbecue. In Tolbert hadden we alle ruimte om een weekend lang feest te vieren.

Het klinkt misschien wat ‘ouwelullerig’ maar ik heb mooie herinneringen aan dit weekend. Vier dingen die me zo te binnen schieten…

  • Oud-lid kneust rib nadat de zwaartekracht hem door de alcohol te veel wordt
  • Renses vlucht ’s nachts huiswaarts ivm buitenproportioneel gesnurk van Sexy Lexy
  • Reinder en Karst drinken Sonnema tot aan het ontbijt en beginnen vervolgens doodleuk aan het dagprogramma
  • Pieter wordt vernoemd naar Hollywood-ster Smeagol

Vrijwilligers

Ik ben me er van bewust dat dit alles georganiseerd wordt door vrijwilligers. Ik ben dan ook erg blij dat binnen onze vereniging zoveel animo is om tijd vrij te maken voor de club. Dit is naar mijn mening te danken aan de hoge betrokkenheid van de leden bij de club. We zijn een relatief kleine groep waarbinnen 5 vriendenteams min of meer zelfstandig hun zaakjes regelen. Onze kracht is dat deze 5 teams geen eilandjes vormen. We wisselen met alle plezier onderling spelers uit wanneer er problemen zijn. Ik denk dat dit een gezonde basis is voor ZVV De Slingerij als vereniging.

We gaan het nieuwe seizoen in met Ron als nieuwe kroegbaas en Roel als nieuwe penningmeester. Na ongeveer 3 jaar heeft Alexander Barelds zijn taken overgedragen aan Roel Binsma. We zijn heel blij met alles wat Alexander de afgelopen 3 jaar voor de vereniging heeft gedaan. Een nieuw seizoen; een nieuwe start. Ik hoop wederom op gezelligheid en wie weet een kampioenschap?

Ik ga nu genieten van mijn vakantie en hoop jullie binnenkort weer in de kroeg te zien! Tot later.

Jan Tebbens

Aangezien Richard Zielstra hem nog tegoed heeft, geef ik de pen door aan hem

Reacties zijn gesloten.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren