Excuus

Laat ik beginnen met mijn excuses aan te bieden aan alle vaste lezers van de schrijverspen. Ik kan allerlei excuses verzinnen zoals een writersblock of dat ik een pen aangeboden heb gekregen waar geen inkt in zit. Het was meer mijn eigen laksheid en een computer die niet meewerkte dat jullie zolang moesten wachten op dit verhaal. Dus Jan en die andere lezer, sorry dat het zolang heeft geduurd.

Historie

Na een aantal jaren vechtsporten te hebben beoefend, werd ik in 1992 voor het eerst geconfronteerd met zaalvoetbal, wat uitgroeide van liefhebberij tot een intensieve hobby. 2 jaar later ben ik met een aantal vrienden de competitie ingegaan bij ZVV Starlet, waar ik 2 jaar heb gevoetbald (1e jaar in het 1e team en het 2e jaar in het 3e team). Van Starlet ben ik naar de Leekster Eagles gegaan en heb daar 7 jaar gevoetbald. Inmiddels wordt dit mijn 2e seizoen bij ZVV de Slingerij.

Bestuur

Als je bij verschillende clubs voetbalt, heb je te maken met uiteenlopende besturen. Bij Starlet was het bestuur meer bezig om zichzelf te verrijken dan het sportieve gedeelte op orde te krijgen. Bij de Leekster Eagles ging het meer om de zorg van het 1e team (wat aan één kant begrijpelijk is) waarbij de lagere teams vaak werden vergeten en voelde het ene bestuurslid zich belangrijker dan de ander. Maar bij het bestuur van de Slingerij kan ik niets anders zeggen dan dat ze alles goed op orde hebben (tot nu toe) en iedereen wordt door hen als gelijke behandeld. Dus mijn complimenten aan jullie.

Voetbalvrouwen

Ook wil ik vermelden dat ik het geweldig vind dat er zoveel vrouwen komen kijken (zuipen). Dat was bij die andere clubs wel anders. Daar zag je weinig tot geen vrouwen langs de kant of in de derde helft.

Nevenactiviteiten

Antwerpen, eindejaarsfeest, het 10-jarig bestaan, het E.K., de trouwerij van Jan Aalfs (oh nee, dat komt nog). Bij deze club heb ik in één jaar meer meegemaakt dan in negen jaar bij die andere clubs (en zit ik sinds 10 jaar weer aan de drank) Ga zo door.

Nog even dit

  • Jan Aalfs: Zit die trouwjurk jou goed?
  • Marcel Niemeyer: Hoe was “onze” vakantie? Ik zat nog op 1 nummertje
  • Smeagol: Mooie naam he?
  • Marcel Bekkers: Gezien jouw schrijverspen voelen wij ons een beetje schuldig en willen we wel om 2 meter bier voetballen om te bepalen welk team terecht het 4e zou moeten zijn.

Met vriendelijke groet,

Richard Zielstra

Ik geef de pen door aan Geerts

Reacties zijn gesloten.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren