Een beetje ruw

Als speler van de Slingerij 3 ben ik door mijn voorganger, Marcel, aangewezen het een en ander te schrijven, wat ik anders natuurlijk ook wel had gedaan.

Zoals een ieder van jullie zich zal heugen, kwamen wij in het onderlinge toernooi, dat ergens in augustus werd gehouden, wat ruw voor de dag. Ruwer dan gangbaar is tijdens een potje zaalvoetballen. De tijden zijn inmiddels veranderd. Ik wil niet zeggen dat er in 3 momenteel oogstrelend voetbal wordt gespeeld, het tegendeel is vaak het geval, maar het besef dat het teambelang gebaat is bij een gering aantal kaarten is zeker gegroeid. Het is nog onzeker hoe we na de winterstop voor de dag komen, maar als de trend van de laatste wedstrijden zich doorzet, zit een plaats bij de top 4 er zeker in.

Naast het plezier in het zaalvoetbal hebben we het overigens goed naar ons zin bij de club. En dan spreek ik voor ons hele team. De instelling en de sfeer spreekt mij in ieder geval zeer aan, daarvoor hulde voor ieder! Ik hoop, of verwacht eigenlijk, dat Antwerpen een hoogtepuntje van het seizoen is geweest. Wij hebben daar, vanwege wintersportverplichtingen, helaas niet aan deel kunnen nemen. Volgend jaar zijn we er zeker bij!

Tot op de borrel

Reinder Postma

De volgende schrijverspen gaat naar Roel Binsma

Reacties zijn gesloten.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren