Eerste seizoenshelft Slingerij 3

Na een eerste seizoen waar wij in de middenmoot eindigden, waren we steevast van plan om het dit seizoen beter te doen. We waren het er allemaal over eens…. als we ons tactisch vernuft nou eens gingen ontwikkelen, dan zouden de punten vanzelf komen. Onze nieuwe versterkingen Boudewijn en Karst konden ons daar zeker bij helpen. Daar staat dan weer tegenover dat we topaanvaller Hayco de eerste seizoenshelft moesten missen. Als ik de balans nu opmaak dan kan ik melden dat we het een stuk beter doen dan het afgelopen seizoen. Op dit moment staan we 4e met 15 punten uit 7 wedstrijden. Helaas hebben we de twee toppers net verloren. Dat is dan weer jammer, maar kansloos waren we tijdens deze wedstrijden zeker niet, dus in 2004 zal onze revanche komen.

Naast de prestaties is de gezelligheid natuurlijk heel erg belangrijk in ons team. Met een kern van spelers die elkaar al kennen rond de tijd dat we op de basisschool zaten en daarnaast nog een aantal spelers die er uitstekend bij passen, vermaken we ons opperbest.

Drachster Boys

Nostalgie komt daarbij menigmaal bij mij bovendrijven. De feestjes, de stapavonden, de mooie overwinningen bij voetbalclub Drachster Boys (waar velen van ons tegen een bal hebben getrapt) en ga zo maar door. Wat dat betreft is er omtrent de wedstrijden ook weinig veranderd. Iedereen loopt elkaar tijdens de wedstrijden af te kafferen, waarna de gebruikelijke kleedkamerlol volgt. Daarbij worden dezelfde grappen uitgehaald als toen we nog kleine jochies waren en in de E-tjes van Drachtster Boys voetbalden. Volwassen worden we dus zeker niet. Gelukkig maar…. Daarnaast zijn we als team erg tevreden met de Slingerij en als het ons allen toelaat zullen we waarschijnlijk nog wel even bij de vereniging blijven.

KlaasJan Holwerda

Ik geef de pen door aan Marcel Bekkers

Reacties zijn gesloten.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren