Café De Klikspaan

Rabenhauptstraat 78
9725 CG Groningen
Tel. 050-5271766

cafedeklikspaan.nl

Café de Klikspaan, een kroegje in een gezellige en diverse buurt van Groningen. Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het cafe heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.

Kortom, een gezellig stukje Groningen vind je hier, tot ziens in De KlikspaanCafé de Klikspaan is elke dag geopend van 16.00 tot minstens 02:00 uur

Eetcafé Uniek

Rijksstraatweg 143-145
9752 BD Haren
Tel. 050-5347755
eetcafeuniek.nl

In het centrum van Haren is Eetcafé Uniek gevestigd in een karakteristiek oud pand. Het pand heeft reeds diverse bestemmingen gehad. Zo was er ooit een kolenhandel gevestigd, maar ook een bruin café.  Op 1 september 2008 opende Eetcafé Uniek haar deuren in dit historische pand.

Eetcafé Uniek heeft een ongedwongen sfeer waar u heerlijk kunt dineren. Binnen is het modern en warm ingericht  met aanwezigheid van een bar. Hier kunt u altijd plaatsnemen voor een drankje en hapje. U kunt natuurlijk ook plaats nemen op het terras en daar genieten van al het lekkers dat wij u voor schotelen.

Eetcafé Uniek is alle dagen geopend voor het diner. Daarvoor bent u vanaf 16.00 uur bij ons van harte welkom. De keuken opent om 17.00 uur.

Vanzelfsprekend bent u eveneens welkom voor een kop koffie, een heerlijk glas wijn, of een lekker speciaalbier.

Wilt u met een (grote) groep komen lunchen, borrelen en/of dineren dan kunt u contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Sportinstad.nl

sportinstad.nl

Sportinstad.nl is een nieuw digitaal platform over sport. Initiatiefnemer is Martijn van der Veen die samen met Bas Kamminga, Paul Top, Marc van den Heerink en Hans Schrijer tal van prominenten in de stedelijke sportwereld heeft weten te strikken. Deze prominenten hebben een staat van dienst in de stedelijke, landelijke en zelfs mondiale wereld. Ze hebben allemaal een gezonde kijk op sport maar kunnen ook heel kritisch zijn. De heren van sportinstad.nl denken dat een digitaal platform een zinvolle aanvulling kan zijn op de discussies over sportbeleving en sportbeleid in Stad en Ommeland.

 

 

 

Zeefdrukkerij Pesman

Stavangerweg 21-27
9723 JC Groningen
Tel. 050-3121935
zeefdrukkerijpesman.nl

Zeefdrukkerij Pesman & Zn. is officieel geboren in het jaar 1987. In januari 2003 hebben zij zich gevestigd in het pand aan de Stavangerweg 21/27. Zij zijn specialist op het gebied van zeefdruk. U kunt hierbij denken aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu’s, sporttassen, petten enz. Kortom vrijwel alles wat met stof te maken heeft.

Niet alleen zeefdruk is bij Zeefdrukkerij Pesman mogelijk, ook met het borduren van textiel kunnen zij u van dienst zijn.

Zij nodigen u van harte uit om rond te kijken op onze internetsite. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met Zeefdrukkerij Pesman opnemen. Zij staan u graag te woord.

Agenda

25 april 2019: 25 jarig Jubileum

Programma

Sponsoren